Even Voorstellen

De Schminkster: Een Ster in Schminken!

Ik ben Rosalie Maurix, beter bekend als De Schminkster, ik begon jaren geleden als hobby met schminken. Als moeder van twee jonge dochters en medewerkster op een kinderdagverblijf had ik alle gelegenheid om te oefenen. En oefening baart kunst. Ooit begon ik met 12 kleuren, maar inmiddels neem ik nu een hutkoffer met zeker 50 verschillende kleuren mee. Ook neem ik een versierde spiegel, versierde krukken, een vlaggenlijn vol kleurrijke voorbeelden én niet te vergeten een bak met spekjes mee; een feeststemming is gegarandeerd!

Of het nu om kinderfeestjes, evenementen of een bruiloft gaat, ik tover kleur op de wangen van zowel kinderen als volwassenen. Gelukkig kan ik nog meer dan alleen schminken; ook voor glittertatoeages, fluorescerende en rainbow schmink en ballonvouwen draai ik mijn hand niet om. Voor een compleet aangekleed evenement, beschik ik over een groot assortiment speelartikelen zoals; hoepels , zaklopen, ringwerpen, diabolo’s, stelten, sjoelbak, springtouw, bliklopen , skippyballen ,bellenblazen, diverse tennisspellen, frisbees, jeu de boules,
kegels, en nog veel meer zodat u over het kinderentertainment niet meer hoeft na te denken!

Ook deel ik mijn kennis, door het geven van cursussen en workshops, zowel bij mij thuis als op locatie. Kijk voor meer informatie hierover onder het kopje ‘cursussen en workshops‘.

Kortom, geen feest waar de Schminkster niet is geweest!